PolskiAngielski
Schowek 0
Twój schowek jest pusty
Koszyk 0
Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » Opinie o sklepie

Kategorie

  • Maciej Dałek
    PPHU MILLTEX MACIEJ DAŁEK
    Bąków Górny 124
    99-440 Zduny

    nr konta bankowego:
    81 1240 3347 1111 0011 1090 8943
    Pekao S.A I o. Łowicz


    NIP: 834-100-06-08

  • E-mail:sklep@makalowicka.pl
  • Telefon+48 668 399 289
  • Godziny działania sklepów stacjonarnych
    Bąków Górny 124

    99-440 Zduny

    od poniedziałku do piątku:

    7:00 - 15:00

    Sklep w Łowiczu,

    ul. Starzyńskiego 2a Pon. 8:00 - 16:00

    Wt. 7:00 - 16:00

    Śr. 8:00 - 16:00

    Czw. 8:00 - 16:00

    Pt. 7:00 - 16:00

    Sob. 7:00 - 14:00

Opinie o sklepie

99% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 296
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 07-12-2023
Najlepsza mąka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 04-12-2023
Szybka obsługa, super jakość. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Halina
  • Data napisania recenzji: 03-12-2023
Super mąka,i produkty -ziarna,bakalie wszystko bardzo dobrej jakości,polecam sklep,jeszcze nie raz skorzystam z zakupów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dariusz
  • Data napisania recenzji: 28-11-2023
Wiele razy robiłem tu zakupy i mąka zawsze była przedniej jakości. Pozostałe produkt również. Z czystym sumieniem polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 28-11-2023
Produkty ,obsługa i czas realizacji super ????.Oby tak dalej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 17-11-2023
Dobra jakość, szybko i bez problemów
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 05-11-2023
Dostawa jest sprawna. Produkty są dobrej jakości. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Mirosław
  • Data napisania recenzji: 05-11-2023
Korzystam już parę lat z Waszych produktów i jesteśmy bardzo zadowoleni tak z ich wartości i jakości jak i platformy zakupowej oraz procesu dostarczania towaru. Pozdro
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 25-10-2023
Mąka bardzo dobrej jakości kupuję systematycznie polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wojciech
  • Data napisania recenzji: 08-10-2023
Bardzo dobre produkty , solidna i terminowa obsługa polecam wszystkim którzy chcą być dobrze obsłużeni,
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Lucyna
  • Data napisania recenzji: 21-09-2023
Produkty wysokiej jakości. Szybka realizacja zamówienia.entwine
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: IRENA
  • Data napisania recenzji: 31-08-2023
Zawsze wracam do tego sklepu ..Paczka z zakupami przychodzi do mnie terminowo i solidnie zapakowana..
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Andrzej
  • Data napisania recenzji: 18-08-2023
Wszystko OK.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 11-08-2023
jak zawsze klasa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Robert
  • Data napisania recenzji: 21-07-2023
Mąka wyjątkowa , jakość mąki zawsze taka sama ,chleby wychodzą super. Moim zdaniem jedna z najlepszych mąk do wypieku chleba i nie tylko.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
banner termin